Simon Høegmark

Foredrag med
Simon høegmark


Alle foredrag kan også bookes som både hele og halve temadage

Simon Høegmark i foredrag

Simon Høgmark Foredrag

NATURENS HELBREDENDE KRÆFTER

Naturen er vores stærkeste redskab imod stress, stressrelaterede sygdomme, mistrivsel og mental ubalance! Simon Høegmark giver et inspirerende indblik i arven fra vores forfædre og i vores urinstinkter.
 
- Hvad kan vi lære af jæger-samlerkulturen i forhold til vores moderne liv med stressende jobs og travle hverdage?

- Hvordan kan vi få mere nærvær og glæde ind i vores liv?

- Hvordan kan vi bruge naturen til at tænke kreativt og nyskabende?

Simon præsenterer en række effektive og konkrete redskaber, som vi kan bruge til at skabe mere ro, vitalitet og livsglæde i vores hverdag samt værktøjer til behandling og forebyggelse af psykiske problemer og mistrivsel.


Simon Høgmark Foredrag

REGENERATIVE ORGANISATIONER, BÆREDYGTIGHED OG MENTAL SUNDHED

Vi har aldrig før været mere stressede. Samtidig står vi overfor enorme udfordringer med klimaforandringer, overforbrug og miljøproblemer. Vi har brug for at tænke anderledes og sætte bæredygtighed og mental sundhed øverst på dagsordenen.

Vores problemer med klima og miljø og vores mentale sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor arbejder flere og flere virksomheder på at bringe væredygtighed og bæredygtighed ind i organisationen, bl.a. gennem regenerativ ledelse. Regenerative organisationer arbejder kort fortalt for at give mere til de systemer, de indgår i, end de tager. Simon Høegmark tapper direkte ned i denne trend. Med udgangspunkt i sin forskning har han udviklet en videnskabelig metode til at genskabe vores kontakt med naturen og få redskaber til at navigere i det komplekse samfund, vi lever i.

Simon Høegmark præsenterer på en underholdende og tankevækkende måde sin forskning og sit arbejde med at bruge naturen som løsning på vores udfordringer i det moderne liv. Ved at udnytte de muligheder, der er i naturen, kan vi forbedre vores mentale sundhed, øge vores arbejdsglæde og opnå større trivsel.


Simon Høgmark Foredrag

NATUREN - LØSNINGEN PÅ STRESS, ANGST OG DEPRESSION BLANDT UNGE?

Vi har aldrig før været mere stressede. Samtidig står vi overfor enorme udfordringer med klimaforandringer, overforbrug og miljøproblemer. Vi har brug for at tænke anderledes og sætte bæredygtighed og mental sundhed øverst på dagsordenen. Vores problemer med klima og miljø og vores mentale sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor arbejder flere og flere virksomheder på at bringe væredygtighed og bæredygtighed ind i organisationen, bl.a. gennem regenerativ ledelse.

Regenerative organisationer arbejder kort fortalt for at give mere til de systemer, de indgår i, end de tager. Simon Høegmark tapper direkte ned i denne trend. Med udgangspunkt i sin forskning har han udviklet en videnskabelig metode til at genskabe vores kontakt med naturen og få redskaber til at navigere i det komplekse samfund, vi lever i.

KONTAKT OG BOOKING

Du er velkommen til at oprette en forespørgsel nedenfor, hvis du ønsker at booke et foredrag med Simon, eller blot har et spørgsmål